Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΙΓΜΕ


ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΕΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΙΓΜΕ

ΕΣΤΥ-ΙΓΜΕ
Τηλ. Επικοινωνίας 210-5814943
                                            6979321918
                                                                                                                     ΠΡΟΣ : κ.Δ.Τσαγκά, Γεν. Διευθυντή ΙΓΜΕ                                                                                             Κοιν. -     Γραφείο Προέδρου
                       -        Μέλη ΔΣ
                                    -        Συνδικάτο ΙΓΜΕ
                                      -      Μέλη ΕΣΤΥ-ΙΓΜΕ

Αθήνα, 7 Σεπτεμβρίου 2017
                                                                                                                       Α.Π. 21/2017 
Κύριε Γενικέ,
Αφού αφήσαμε ένα εύλογο διάστημα μετά την ανάληψη των καθηκόντων σας προκειμένου να ενημερωθείτε για τα πιο πιεστικά προβλήματα του ΙΓΜΕ, προσπαθήσαμε από την αρχή της εβδομάδας να επικοινωνήσουμε τηλεφωνικά προκειμένου να έχουμε μια συνάντηση μαζί σας, για τα βρούμε έναν δρόμο επίλυσης των επίσης πιεστικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι συνταξιούχοι του ΙΓΜΕ, που εδώ και πολλά χρόνια έχουν εξαναγκαστεί σε χρονοβόρες και κοστοβόρες διαδικασίες δικαστικής διεκδίκησης  των δίκαιων αιτημάτων τους που απορρέουν από το Συμβόλαιο της Εθνικής Ασφαλιστικής, αλλά και από Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας. Συγκεκριμένα:
  • Για τις υπάρχουσες τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις. Η τοποθέτηση του Υπουργού ΠΕΝ στη συζήτηση της τροπολογίας της 4/7 ήταν «Θα τις δούμε, θα τις σεβαστούμε σε κάθε βαθμό.» Πώς θεωρείτε ότι θα πρέπει να υλοποιηθεί αυτή η δέσμευση;
  • Για τις περιπτώσεις που δεν έχουν τελεσιδικήσει παραμένει η πρόταση μας, που είχε γίνει δεκτή και από την προηγούμενη διοίκηση, για την προσπάθεια ανεύρεσης εξωδικαστικής λύσης.
  • Υπάρχει τέλος απόφαση της προηγούμενης Διοίκησης σχετικά με την καταβολή του ποσού των 2250 € από τις 5ετίες (ΣΣΕ 1996) που είχε αρχίσει να καταβάλεται σταδιακά στους δικαιούχους και θα πρέπει να συνεχιστεί η καταβολή του.
Για όλα τα παραπάνω θεωρούμε ότι είναι απαραίτητη μια συνάντηση μαζί σας το συντομώτερο δυνατό
Με εκτίμηση
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                    Η  ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


Ν. ΧΑΓΙΟΥ







ΕΙΡ.ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου